24 april een concert van de Stoomblazers uit Mierlo-Hout.

De Brabantse Stoomblazerij Mierlo-Hout en bestaat als zodanig 13 jaar. Onder het motto ‘niets moet, alles mag’ is dit muziekgezelschap 13 jaar geleden ontstaan toen op een feest een aantal mensen zeiden ‘Dat kunnen wij ook’.

Met zo’n 15 man wordt met veel plezier muziek gemaakt. Ongeveer de helft van de leden is ook actief bij andere muziekgezelschappen. Elke maand is er op een woensdag een repetitieavond. Openbare optredens zijn er niet zoveel maar velen zullen de ‘Stoomblazerij’ kennen van de nieuwjaarsreceptie in Mierlo-Hout.

Zij spelen als blaaskapel van evergreens tot Egerlander muziek en treden regelmatig op in binnen- en buitenland. Jaarlijks is er een buitenlandse trip waar dan ook muziek gemaakt wordt in de plaats waar men verblijft Hun motto is “Gezelligheid en Ontspanning door Herkenbare muziek”.

Op de foto zowel het jongste als ook het oudste lid van de Stoomblazers.postr stoomblazersl  breedzbZoals altijd is de entree weer gratis, echter stellen wij wel een donatie in de donatiepijp op prijs.