Benefiet 50PlusDansmiddag bij de Stichting Draaiorgels Helmond

Op zondagmiddag 31 mei 2015  a.s. is er  in de Gaviolizaal  van 13.00 – 17.00 uur  een dansmiddag voor 50 plussers met medewerking van DJ Gerrit met V.I.P. plaatsen, inclusief consumpties voor slechts 5,-!

Deze middag wordt mogelijk gemaakt door Stichting Kadowinja met subsidie van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) in het kader van de millenniumdoelen en met medewerking van het Orgelmuseum.

DJ-gerrit1DJ Gerrit draait nostalgische dansmuziek uit de 50er en 60er jaren voor een foxtrot, wals, tango, chachacha, Engelse wals of zelfs een veleta of polka! Afwisselend kan er ook op de dansvloer gedanst worden op de klanken van de draaiorgels in dit unieke museum.

In de pauze zal de jeugd enkele  dansen presenteren.

Er worden lekkere hapjes aangeboden, gemaakt met fair trade producten en er zullen handgemaakte producten uit Kenia worden verkocht, waarvan de opbrengst naar kinderen in Kenia gaat. Voor 1,- per maand kan daar een kind dagelijks een voedzame maaltijd op school krijgen. Voor 60,- per jaar kan een kind zorgeloos naar school.  Kadogo Nyawade,  Keniaanse van geboorte en al lange tijd woonachtig in Helmond is voorzitter van de stichting. Kadogo verblijft momenteel in Kenia om daar als vrijwilligster projecten te begeleiden.

In het filmzaaltje worden doorlopend films gedraaid over de activiteiten van Kadowinja, de millenniumdoelen en internationale samenwerking.

Trakteer uzelf en/of iemand anders op een gezellige en  onvergetelijke V.I.P  behandeling op deze dansmiddag: voor slechts 5,- krijgt u een gereserveerde plaats  aan een tafel, koffie of thee met koek,  een consumptie en een hapje! Reserveren: info@kadowinja.org of bel 0492-551682 of 06 45640162 (Hans van Hout)

Wellicht een leuke tip voor Moeder- en/of Vaderdag!

Inloop vanaf 13.00 uur. Aanvang: 13.45 uur. Adres:  Torenstraat 36A, 5701SH Helmond

Meer info: www.kadowinja.org of www.facebook.com/Kadowinja , www.draaiorgelshelmond.nl  31mei_A31mei_B