Concert Accordeon Orkest “For Fun” op 21 februari 2016

Zondag 21 februari van 14.00 tot 16.00 uur concert Accordeon Orkest For Fun

Accordeon Orkeest "For Fun"

Accordeon Orkest “For Fun”

Accordeon vereniging Jan Martens uit Helmond besloot eind 2014, om vanwege fysieke problemen van een aantal leden, de vereniging in goed overleg met ingang van 31 December 2014 op te heffen.

Begin 2015 staken enkele leden de koppen bij elkaar en het bleek dat zij nog steeds met veel plezier muziek maakten en dit eigenlijk nog graag gezamenlijk zouden willen doen.

De keuze was snel gemaakt. Een zevental, bestaande uit vijf oorspronkelijke accordeonisten / een drummer en een nieuwe gitarist maakte de zaak compleet en gingen zich, heel toepasselijk “ Accordeon Orkest For Fun “     ( voor hun plezier) noemen. Eerder al had men het aanbod gekregen van de beheerder van de Fonkel en werd hun een passende repetitie ruimte weer ter beschikking gesteld.

Een toepasselijk concert te midden van de draaiorgels maar zeker ook bij de accordeoncollectie van Arie Willems.

 

Gratis Toegang

De entree bij dit concert is wederom gratis, echter vragen wij wel een donatie achter te laten in onze orgelpijp.

De Gaviolizaal is te vinden aan de Torenstraat 36a te Helmond (tegenover AlbertHeijn XL) Open op Za en Zo 13.00 -17.00 uur en op afspraak. Zie ook: www.draaiorgelshelmond.nl info: info@draaiorgelshelmond.nl  of bezoek ons ook op Facebook:https://www.facebook.com/draaiorgelshelmond?ref=hlposter Just for Fun breed