Concert door The Nanjing Youth Olympic Band uit China op 29 juli 2017

Concert door The Nanjing Youth Olympic Band uit China op zaterdag 29 juli.

Dit concert begint om 20.00 uur en zal tot ongeveer 22.00 uur duren. De entree voor dit concert bedraagt € 3,00 inclusief een kopje koffie of thee.

De kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij: Primera “De Luifel” Nieuwveld 41, Helmond Boekhandel “de Ganzenveer” Oude Aa 49, Helmond en Snoeperij Jantje Wilhelminalaan 2, Aarle-Rixtel. Tijdens openingstijden ook in de Gaviolizaal, en in onze webshop op www.draaiorgelshelmond.nl. en op de avond zelf aan de deur.

Met deze Chinese band zal als gast ook Brass Ensemble “Koperpoets” (http://koperpoets.nl of https://www.facebook.com/koperpoets) ons kennis laten maken met hun show ‘Mission: Impossible’. Verdere muzikale gasten zijn shantygroep “Overtuygt” (www.overtuygt.nl) en “Cees’s Trio”. Ook zullen natuurlijk onze draaiorgels een rol spelen in het geheel. Dit alles zijn ingrediënten voor een verrassend gezellig avondje uit in een gezellige ontspannen atmosfeer.

The Nanjing Youth Olympic Band, ook wel Jiangsu Ruiheng Wind Orchestra genoemd, is een schoolorkest, opgericht in 2008 en is verbonden aan Confucius Temple Primary School uit de provincie Jiangsu. Het is een van de beste basisschool studentenorkesten in China en derhalve de culturele ambassadeur uit Jiangsu provincie China. Het is niet de eerste keer dat dit orkest in Nederland is maar wel met deze muzikanten. De leeftijd van de leden van dit orkest ligt tussen de 10 en 14 jaar.

De Gaviolizaal met monumenten en een stukje geschiedenis en cultuur in de cultuurstad Helmond heet u welkom. Door de groei van het aantal bezoekers en activiteiten kunnen wij ook extra vrijwilligers gebruiken. Heeft u interesse om ook een stukje bij te dragen aan de Helmondse cultuur en monumenten neem dan contact op met de Stichting Draaiorgels Helmond.

De Gaviozaal is te vinden aan de Torenstraat 36a, 5701 SH Helmond. Openingstijden zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen van minimaal 10 personen ook mogelijk op afspraak. Meer informatie op onze website www.draaiorgelshelmond.nl of per mail: info@draaiorgelshelmond.nl of tel: 06-39682404.