Op 26 februari, even “na carnavallen” tussen de historische draaiorgels met Muziekkapel Ragazzi

Op zondag 26 februari  verzorgt Muziekkapel Ragazzi van 14.00 tot 16.00 uur een concert in het Draaiorgelmuseum Helmond.

Voor de 3e maal in successie een gezellige middag muziek met Muziekkapel Ragazzi. Voor corona hebben zij al eens 2 prachtige concerten tengehore gebracht, en dit jaar zal het zeker niet minder zijn. Uiteraard zullen onze orgels ook spelen en gelijksoortige muziek brengen zodat men het verschil tussen draaiorgel en kapel goed kan horen. Muziekkapel Ragazzi bestaat uit 14 leden die samen onder leiding van Ben Huibers graag een gezellig muziekske maken.

Zij hebben een breed repertoire. Egerlander, Duitse Schlager, Marsmuziek, Nederlandstalig, Popmuziek. Zij zijn dus van alle markten thuis. Ondertussen bestaat deze Helmondse kapel al 49 jaar. Vroeger bekend als hofkapel de Skoimbloazers.

Aanvang 14.00 uur Zaal open 13.30 uur. De entree is € 5,00 waarbij inbegrepen 2 consumpties dit in afwijking van de Museum entreeprijs. Vooraf, in de pauze en na afloop kunt u genieten van onze Helmondse Draaiorgels.

Vrijwilligers

Om weer meer concerten op de zondag te kunnen geven zijn wij op zoek naar extra vrijwilligers, vooral voor de horeca’ Heeft u interesse en zin in een hobby waar muziek in zit, waarbij u tevens bijdraagt aan de Helmondse cultuur en monumenten neem dan contact op met de Stichting Draaiorgels Helmond. info@draaiorgelshelmond.nl of 06-39682404.