Optreden van Progressieve Rock/Fusion band QUINFUSION en het duo Soraya en Dominykas

Op zaterdag 25 maart 2023 van 20.00 tot 23.30 uur verzorgd QUINFUSION een optreden te midden van de Helmondse Draaiorgels. In het voorprogramma treed het duo Soraya en Dominykas op

QUINFUSION is een Progressieve Rock/Fusion band. QUIN staat voor 5 enthousiaste persoonlijke ervaringen ideeën en creaties laten samensmelten. De band speelt uitsluitend eigen composities.

Soraya en Dominykas hebben elkaar enkele jaren geleden in Eindhoven ontmoet en besloten hun beider interesse in het funk, soul en jazz genre als akoestisch duo te koppelen en aangenaam RnB geluid te creëren gebaseerd op de jaren 90 en beginjaren 2000..

Vooraf, in de pauze en na afloop zullen onze Helmondse draaiorgels muzikale klanken laten horen in stijl van het optreden.. Aanvang 14.00 uur Zaal open 13.30 uur. De entree is € 5,00 waarbij inbegrepen 2 consumpties dit in afwijking van de Museum entreeprijs.

Vrijwilligers

Om meer concerten op de zondag te kunnen geven zijn wij op zoek naar extra vrijwilligers, vooral voor de horeca. Ook zijn rondleiders en orgeldraaiers van harte welkom Heeft u interesse en zin in een hobby waar muziek in zit, waarbij u tevens bijdraagt aan de Helmondse cultuur en monumenten neem dan contact op met de Stichting Draaiorgels Helmond. info@draaiorgelshelmond.nl  of 06-39682404.of loop eens binnen. Meldt bij de receptie dat u interesse heeft als vrijwilliger bij het draaiorgelmuseum

Het Draaiorgel Museum Helmond is te vinden aan de Binnen Parallelweg 2, 5701 PH Helmond. Openingstijden vrijdag, zaterdag en zondag van 13.30 tot 17.00 uur. Groepen van minimaal 15 personen ook mogelijk op afspraak.