Sfeervol kerstconcert met Muziekvereniging Muzikale en de Keiegalmers in Loods20/Draaiorgelmuseum

Op zondag 18 december van 14.00 tot 16.00 uur zal het  sfeervolle kerstconcert van Muziekvereniging Muzikale en de Keiegalmers plaats vinden.

Danszaal Bocken is in kerstsfeer getooid op deze laatste zondag voor Kerstmis. Muziekvereniging de Muzikale zal op deze laatste Zondag voor Kerstmis voor de vierde keer een gezellig en sfeervol concert verzorgen, dit jaar samen met de Keiegalmers. Ook het publiek wordt van harte uitgenodigd mee te zingen. De Muzikale heeft voor Corona reeds 3 jaar op rij het Kerstconcert verzorgd met o.a. zangroep Zingiz en koor Chant´ Oers. met de Boel Nölle Band. De naam Muzikale verwijst naar muziek maken en naar Ale, de benaming voor Aarle-Rixtel in het plaatselijke dialect. De Keiegalmers zij echt Helmonds en schuwen het niet om in dialect te zingen. De Muzikale staat onder leiding van Dirigent Hubert Geurts.

Komt allen genieten van dit gezellige en sfeervolle concert waarbij best meegezongen mag worden. Aanvang 14.00 uur Zaal open 13.30 uur. De entree is € 5,00 waarbij inbegrepen 2 consumpties dit in afwijking van de Museum entreeprijs. Vooraf, in de pauze en na afloop kunt u genieten van onze Helmondse draaiorgels. Er vind voor dit concert geen voorverkoop plaats, ook kunt u niet reserveren.

Danszaal Bocken is te vinden op de Binnen Parallelweg 2, 5701 PH Helmond. (Loods20)

De openingstijden zijn vrijdag, zaterdag en zondag van 13.30 tot 17.00 uur. Groepen van minimaal 15 personen ook mogelijk op afspraak. Van 23 december 2022 tot 2 januari 2023 zijn wij gesloten. Wij wensen u fijne feestdagen.

Vrijwilligers

Om weer meer concerten op de zondag te kunnen geven is de Stichting Draaiorgels Helmond op zoek naar extra vrijwilligers, vooral voor de horeca. Heeft u interesse en zin in een hobby waar muziek in zit, waarbij u tevens bijdraagt aan de Helmondse cultuur en monumenten neem dan contact op met de Stichting Draaiorgels Helmond. info@draaiorgelshelmond.nl of 06-39682404.