Zondag 30 april kunt u van 14.00 tot 16.00 uur genieten van het concert door ‘Multi(f)vocaal’

Wie is of zijn Multi(f)vocaal?

In juni 2005 besloten drie vrouwen samen een zanggroep te starten. Onder hen is Loekie Ruissen. Zij arrangeert en bewerkt bestaande nummers voor ‘Multi(f)vocaal’.

De groep staat snel serieus in de steigers en groeit dan ook uit tot een stevige eenheid van acht vrouwen die op goed niveau 4-stemmige a capella muziek brengt. Na vele jaren op deze manier met elkaar gezongen te hebben kwam daar in januari 2022 verandering in. Twee vrouwen wilden stoppen en vanaf dat moment gaat de groep verder in een 6-koppige samenstelling , zijnde:Loekie Ruissen, José Wolff, Janske Steenbakkers, Vera Rebel, Susan Beerens en Nelly Musterd. Deze dames hebben allen hun sporen verdiend in diverse zang gezelschappen, zie www.multifvocaal.nl.

Vooraf, in de pauze en na afloop kunt u genieten van onze Helmondse draaiorgels. Aanvang 14.00 uur Zaal open 13.30 uur. De entree is € 5,00 waarbij inbegrepen 2 consumpties dit in afwijking van de Museum entreeprijs.

Vrijwilligers

Om weer meer concerten op de zondag te kunnen geven zijn wij op zoek naar extra vrijwilligers, vooral voor de horeca’ Heeft u interesse en zin in een hobby waar muziek in zit, waarbij u tevens bijdraagt aan de Helmondse cultuur en monumenten neem dan contact op met de Stichting Draaiorgels Helmond. info@draaiorgelshelmond.nl  of 06-39682404.of loop eens binnen. Meldt bij de receptie dat u interesse heeft als vrijwilliger bij het draaiorgelmuseum

Het Draaiorgel Museum Helmond is te vinden aan de Binnen Parallelweg 2, 5701 PH Helmond. Openingstijden vrijdag, zaterdag en zondag van 13.30 tot 17.00 uur. Groepen van minimaal 15 personen ook mogelijk op afspraak.