Maatschappelijke Stage

mq1

Graag bieden wij een maatschappelijke stage aan, maar:

Momenteel zijn we nog druk met inrichten en optimaliseren van het museum, tevens zijn we in afwachting  van de finale stemming van de draaiorgels nadat ze in Loods20 volledig zijn geacclimatiseerd.   

Met ingang van het schooljaar 2021/2021 bieden  weer stageplaatsen aan  Natuurlijk blijft een en ander ook afhankelijk van de activiteiten die wij kunnen ontplooien in verband met de dan te hanteren RIVM richtlijnen wegens het coronavis COVID19

Ben jij die enthousiaste jongen of meisje die zijn maatschappelijke stage moet verrichten en /of werkervaring op moet doen.

Wij zoeken voor de zondagen jongens/meisjes die tijdens onze concerten mee willen helpen in onze pool van vrijwilligers die de horeca verzorgen.

De werkzaamheden bestaan uit, uitserveren tijdens het concert, verkoop soep, worstenbroodjes, koffie/thee frisdrank licht alcoholische drankjes etc.  etc.

Waar:     In Danszaal Bocken in Loods20 bij de Stichting Draaiorgels Helmond. Binnen Parallelweg 2  5701 PH Helmond.

Wat zijn wij: Een stichting die de draaiorgels van de gemeente Helmond beheerd en promoot, dit door middel van openstelling als Draaiorgel Museum Helmond, laten horen van de  orgels en het aanbieden van een podium voor uitvoeringen van amateurgezelschappen.

Wat hebben we te bieden: Leuke werksfeer met allemaal vrijwilligers in en nostalgische sfeer waarvoor de blijde gezichten van de gasten onze beloning zijn.

Heb je interesse, mail dan naar info@draaiorgelshelmond.nl of bel met 06-39682404, of maak gebruik van ons contactformulier.

Na ontvangst van jullie mail of telefoontje nemen wij z.s.m. contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Kijk voor de activiteiten, ook bij onze activiteiten in het verleden.MaatschappelijkeStageMM