Meezing concert Liederentafel de Tierelieren op 16 oktober van 14.00 tot 16.00 uur

image003

De Tierenlieren zijn in Wijkgebouw ”de Lier” geboren uit de wens om overdag iets te bieden aan ouderen, die ’s avonds de deur niet meer uitkomen. Besloten werd tot het oprichten van een zangochtend op donderdagmorgen.

Op 18 april 2002 werd gestart met een groepje van 12 personen. Inmiddels is het aantal ingeschreven leden uitgegroeid tot ruim 50, waarvan er elke week ca. 40 aanwezig zijn om te komen zingen.

Gedurende de zomer, maar ook tijdens de wintermaanden en waarbij sneeuw, regen en gladheid hen niet tegenhoudt. Hiermede heeft zich het nut en plezier van deze activiteit in wijkgebouw de Lier, aan de van Kinsbergenstraat 1, zich wel bewezen. Er worden voornamelijk Nederlandse teksten gezongen, maar ook enkele Duitse en Engelse liedjes. Naast het zingen in “de Lier” geven ze ook regelmatig concerten in verzorgingstehuizen etc., en nu dus in de Gaviolizaal.

Het geheel staat onder leiding van Coby en Wim Heidt. image001Uiteraard zullen onze orgels ook spelen en volksdeuntjes ten gehore brengen zodat men hierop ook mee kan zingen.

Meezingen kan en mag, de refreinen zullen worden geprojecteerd.

De toegang is gratis. Wel zien wij na afloop van het concert een vrijwillige bijdrage in onze donatiepijp.