Kerst- en Nieuwjaarswens Stichting Draaiorgels Helmond

Beste bezoekers van Stichting Draaiorgels Helmond,

Wie had dat kunnen denken nadat vorig jaar op 29 december het laatste concert te midden van de draaiorgels had plaats gevonden dat het zo lang stil zou worden. Wij gingen verhuizen en hadden de verwachting in het najaar weer concerten te kunnen geven tussen de draaiorgels in de nieuwe locatie. Het was dan ook “we ‘ll meet again in 2020”

Door de coronapandemie is niet alleen een en ander vertraagd, echter ook al was de verhuizing en inrichting in het najaar gereed geweest hadden we nu geen concerten kunnen en mogen geven.

In de nieuwe locatie “Loods20” wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de inrichting van Danszaal Bocken zoals de nieuwe ruimte gaat heten en het in elkaar zetten van de 3 grote orgels en het stemmen daarvan. Inmiddels zit er weer muziek in de kleine Gaudin.

Voor jullie was 2020 een jaar zonder Carat concerten en concerten tussen de draaiorgels.. Wij kijken ernaar uit om Danszaal Bocken   nieuw leven in te blazen en hopen jullie in 2021 weer te kunnen ontvangen en te laten genieten van fijne orgelmuziek maar ook van concerten met sprankelende muziek, dans en show dagen.

In deze zin wensen wij jullie allen, zowel bestuur als leden, ondanks de beperkingen
Prettige Kerstdagen en een vooral GEZOND en gelukkig 2021.

Bestuur en vrijwilligers Stichting Draaiorgels Helmond