Oost ontmoet West (update)

Oost ontmoet West (update)

De Nanjing Forest Police College Band and Choir, allen studenten van de politie academie uit Nanjing in China. Naast student zijn ze allen amateur muzikant en/of zanger in de collegeband en als zodanig van 3-2-2017 tot 14-2-2017 op tournee in Europa.

Op 4 februari zullen zij Helmond aandoen en van 09.45 tot 11.45 een bezoek brengen aan de Stichting Draaiorgels Helmond. Zij krijgen dan uitleg over ‘n 2 tal belangrijke orgels (de Grote Gaudin & de Mortier) en kunnen verder kijken en luisteren naar de orgels en de accordeoncollectie van Arie Willems bezichtigen. Verder zullen zij na de uitleg in 4 groepen de unieke Helmondse Paalwoningen bezichtigen.

In totaal zijn zij inclusief begeleiding met 94 personen.

Tussen ongeveer 11.00 tot 11.30 zal er een miniconcert wordt gegeven door een 20 tal leden van het Choir met tot onze grote verbazing medewerking van de winnaar Holland’s Got Talent tenor Martin Hurkens, (website : http://www.martinhurkens.nl/)

Inmiddels heeft het  bezoek en het miniconcert plaats gevonden, een filmpje van dit concert vindt u op ons Facebook of op YouTube

 

Nanjing Forest Police College Choir
Nanjing Forest Police College Choir
Nanjing Forest Police College Band
Nanjing Forest Police College Band