Paaseieren zoeken voor de jeugd en Paas/voorjaarsconcert van de Helmondse Mondharmonica Vereniging

Het paasweekend zijn wij op 1e paasdag gesloten, maar op 2e paasdag heeft de paashaas in de Gaviolizaal tussen en bij de draaiorgels en accordeons diverse eieren verstopt. Hierbij is het de bedoeling dat de kinderen deze zoeken en met de eieren een puzzel oplossen. De zaal gaat open om 13.00 uur en er kan gezocht worden tot 16.30 uur. Voor iedere deelnemend kind is een leuke attentie. Verder zijn er enkele prijsjes verbonden aan deze “paaseieren zoek wedstrijd”, waarvan om 16.30 uur de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Hierbij zal bij veel goede oplossingen geloot worden, waarbij de gelukkige prijswinnaars nog wel in de zaal aanwezig moeten zijn.

 

Naast dit eieren zoeken hebben wij ook een concert en wel van de Helmondse Mondharmonica Vereniging. De Helmondse Mondharmonica Vereniging (HMV) is een club enthousiaste mondharmonica liefhebbers. Er wordt onder leiding van dirigente Viola Barends in orkestverband (meerstemmig) gespeeld op de chromatische mondharmonica, aangevuld met bas-mondharmonica en akkoordmondharmonica.

Een orkest wat volledig uit mondharmonica-spelers bestaat, dat komt maar zelden voor, en dat maakt HMV ook zo bijzonder! Het repertoire bestaat onder andere uit meezingers, filmmuziek, jaren 60-70 hits en kerstliederen, welke laatste tijdens dit paas/voorjaarsconcert natuurlijk niet gespeeld worden. poster paasweekend 2016 breed zb

Dus ga eens niet op 2e paasdag naar de woonboulevard maar kom gezellig met de kinderen naar de Gaviolizaal. De toegang tot het concert en de deelname aan het paaseieren zoeken is gratis, wel stellen wij een donatie in de orgelpijp op prijs.

De Gaviolizaal is te vinden aan de Torenstraat 36a, 5701 SH Helmond. Openingstijden zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen van minimaal 10 personen ook mogelijk op afspraak. Meer informatie op onze website www.draaiorgelshelmond.nl of info per mail info@draaiorgelshelmond.nl of tel: 06-39682404