Zondag 2 oktober van 14.00 tot 16.00 uur concert Project-Shantykoor Courage uit Lierop

Afgelopen zondag was het laatste Carat concert van dit jaar. De muziek en concertliefhebber hoeft echter op de zondagmiddag niet thuis te blijven. Het stokje wordt overgenomen door de Stichting Draaiorgels Helmond. Elke zondag van zal er weer een concert plaats vinden van een muziekgroep of koor. Op 2 oktober starten we met het Project-Shantykoor Courage uit Lierop.

Dit jaar bestaat de zangvereniging de Koepelzangers uit Hierop 40 jaar. Reden dus voor een feestje maar ook reden om een projectkoor op te zetten. Dit leidde uiteindelijk tot het Project Shantykoor Courage die op 17 april een leuke gezellige muziekmiddag met hartverwarmende (zeemans)liederen hebben gebracht.

De conclusie was dat dit niet eenmalig mocht zijn en daarom zijn ze te zien en te beluisteren op 2 oktober in de Gaviolizaal te midden van de draaiorgels. Ook zullen we natuurlijk onze zeemansliederen op onze draaiorgels uit de kast halen en laten horen. Het koor staat onder leiding van Marion van Eijck.
shanty-kl

De entree is gratis, wel stellen wij een donatie ten behoeve van het behoud van de Draaiorgels in onze donatiepijp op prijs.