Zondag 24 februari concert door Zangvereniging La Vita en het koor Love4music

Twee koren, één dirigent. Zowel La Vita als Love4music worden gedirigeerd door hun veelzijdige dirigent Dan Loredan. Diverse bekende songs die op deze dag ten gehore worden gebracht zijn door hem gearrangeerd.

 

 

Zangvereniging La Vita is 25 jaar geleden begonnen met 10 leden en zijn uitgegroeid tot een nu ruim 30 leden tellend vierstemmig gezelschapskoor uit Mariaheide. Ze beschikken over een eigen combo. Het uit mannen en vrouwen bestaande koor heeft een breed repertoire bestaande uit musical en populaire melodieën. Love4music is met 15 personen een kleine enthousiaste groep met leeftijden tussen de 20 en 60+ uit Veghel. Hun liefde voor muziek is te horen en te zien tijdens hun optredens en repetities. Hun dirigent begeleidt ze op piano of keyboard terwijl zij diverse door hem gearrangeerde pop en gospelsongs ten gehore brengen. Het concert duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Kom dus genieten in de Gaviolizaal te midden van de draaiorgels. De Gaviolizaal met monumenten en een stukje geschiedenis en cultuur in de cultuurstad Helmond heet u welkom.

Door de groei van het aantal bezoekers kunnen wij ook extra vrijwilligers gebruiken. Heeft u interesse om ook een stukje bij te dragen aan de Helmondse cultuur en monumenten neem dan contact op met de Stichting Draaiorgels Helmond.

De Gaviolizaal is te vinden aan de Torenstraat 36a, 5701 SH Helmond. Openingstijden zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen van minimaal 10 personen ook mogelijk op afspraak. Meer informatie op onze website www.draaiorgelshelmond.nl of info per mail info@draaiorgelshelmond.nl of tel: 06-39682404.