Zondag 27 januari concert zangvereniging Combo Cantorij uit Someren

Na het geslaagde concert van het seniorenorkest Groot Someren zondag 27 januari 14.00 tot 16.00 uur het door een koor uit Someren voor het concert, en wel zangvereniging Combo Cantorij.

Cantorij klinkt als een kerkkoor, niets is minder waar, maar tijden veranderen dus ook dit koor. Zangvereniging Combo Cantorij is in 1987 opgericht als jongerenkoor van de parochie H. Lambertus te Someren. De gemiddelde leeftijd van de 34 leden is inmiddels toegenomen, maar daarmee ook het enthousiasme.

Het koor wordt begeleidt door een eigen combo bestaande uit drums, keyboard en dwarsfluit Onder leiding van de dirigente Emmy Stultiëns-Vries is het koor de laatste jaren kwalitatief verbeterd en zijn een aantal bijzondere optredens gerealiseerd waaronder met diverse andere koren, fanfares en drumbands. Het repertoire is zeer divers van wereldberoemde Nederlandstalige en Engelstalige pophits tot traditionele musicalsongs.

Naast het samen zingen is vooral gezelligheid heel belangrijk. Kom dus genieten in de Gaviolizaal te midden van de draaiorgels.