Zondag 30 april 2017 concert door accordeonorkest For Fun

Uit de opgeheven accordeon vereniging Jan Martens is begin 2015 For Fun geboren.(voor hun plezier). Dat ze voor plezier spelen bleek vorig jaar al wel, voor een pauze moesten we ze manen en om 16.00 stoppen nee hoor. Dit was niet erg, door hun gevarieerde muziek van walsen, tango’s, rumba’s enzovoort, wisten zij de aandacht naar zich toe te trekken en te behouden. Ook dit jaar staan zij onder leiding van Jos van der Vorst weer garant voor een gezellige muziekmiddag te midden van de Draaiorgels, maar zeker ook toepasselijk bij de accordeoncollectie van Arie Willems.

Ons concertseizoen op de zondagen zit er op. Wij geven vanaf zondag 7 mei het stokje door aan Stichting Beheer Carat-Paviljoen en kunt u elke zondag weer terecht voor gratis concerten in het stadswandelpark de Warande bij de Caratconcerten.

Wij starten weer op Zondag 1 oktober met het Brabantfestival, met medewerking van “de Keiegalmers,” “de Wanhoop” en het koor “van Wor ik Ben”, maar ondertussen brengen wij elke maand een Nostalgische dansmiddag, de erste is op zondag 14 mei. Wij zien u graag komen.

De toegang is gratis. Wel zien wij een vrijwillige bijdrage in onze donatiepijp tegemoet. Natuurlijk bent u ook vooraf reeds welkom om te genieten van onze museale draaiorgels. Door de groei van het aantal bezoekers en activiteiten kunnen wij ook extra vrijwilligers, vooral voor de horeca gebruiken. Heeft u interesse om ook een stukje bij te dragen aan de Helmondse cultuur en monumenten neem dan contact op met de Stichting Draaiorgels Helmond, info@draaiorgelshelmond.nl of 06-39682404. De Gaviolizaal is te vinden aan de Torenstraat 36a, 5701 SH Helmond. Openingstijden zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen van minimaal 10 personen ook mogelijk op afspraak.